Onze werkwijze

Wat Van Dooren B.V. uniek maakt is het totaalpakket dat we aanbieden. Voegen, gevels reinigen, renoveren en impregneren, we doen alles zelf. Onze vakkundige medewerkers voeren elk project van begin tot eind uit. Ons devies: korte lijnen zorgen voor een hechte samenwerking. Wel zo makkelijk. Onze opdrachtgevers hebben op deze manier altijd een vast aanspreekpunt, we merken dat ze die directe samenwerking erg waarderen.

“Onze opdrachtgevers hebben altijd één vast aanspreekpunt”

Voor het mengen van de voegspecie gebruiken we een mengmachine, waarmee we een constante kwaliteit van de voegmortel garanderen. In nog geen twee minuten mengen we een kruiwagen aan voegmortel vol.

Peter van Dooren

De kleur en samenstelling van de voegmortel kan vooraf gekozen worden. Daarvoor hebben we een koffer met samples als voorbeeld. Omdat we werken met natuurlijke materialen die worden beïnvloed door weersomstandigheden, is het resultaat bewerkelijk. We streven er natuurlijk naar om de beoogde kleur zo exact mogelijk te evenaren.

Eigen materieel

We werken met onze eigen materieel. Daardoor kunnen wij het werk snel en volledig uitvoeren, zonder tussenkomst van derden. Zo hebben we twee hoogwerkers (van 12m en 18m hoog), 2000m steigerwerk, aggregaten, compressoren en een straalkar in huis.

Hoogwerker voor gevelreinigen
Steigermateriaal Van Dooren

Onze rolsteigers, van het merk Skyworks, zijn zeer geschikt voor renovatiewerkzaamheden door hun grote mobiliteit. De steiger wordt opgebouwd uit een aantal standaard onderdelen die makkelijk zijn te transporteren van klus naar klus.

Voor grotere klussen maken we gebruik van onze Layher Blitz systeemsteigers. Deze steigers zijn zeer eenvoudig en snel te monteren. We gebruiken dit systeem ook voor het opbouwen van een schoorsteensteiger, als dat nodig is, bij het vervangen van lood of het opnieuw voegen van een schoorsteen.

Eigen materieel Van Dooren

Dienstverlening

Bij ons totaalpakket hoort ook dienstverlening zoals het opruimen van onze rommel, we streven ernaar om de werkvloer schoner achter te laten dan we die aantroffen. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar u zult zich verbazen hoe vaak juist dat laatste stukje service vergeten wordt. Na een geslaagd project vinden wij die rommel net zo’n doorn in het oog als u, daarom zorgen we ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt. Ook hier doen we graag die ene stap extra.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Garantie op vakwerk

Tegenwoordig wordt er meer aandacht besteed aan voegwerk dan vroeger. U hebt er het langst profijt van als het bij de bouw van uw huis of bedrijfspand al op een goede, deskundige manier gebeurt. Van Dooren BV vervangt oud voegwerk, dat verweerd is of in het verleden niet goed is uitgevoerd. Maar ook bij de bouw van uw bedrijfspand of huis zorgen we ervoor dat het in één keer goed gebeurt.

Heeft u vragen? Neem contact op