Particulieren

Wij werken veel voor aannemers, vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen waar we verantwoordelijk zijn voor het complete voegwerk van bestaande én nieuwbouwwoningen. Naast deze grootschalige projecten kunnen wij ook úw woning voorzien van compleet nieuw voegwerk. Neem gerust eens contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Uw woning goed onderhouden is een investering, die zich in de toekomst goed laat uitbetalen. De waarde van uw huis blijft hierdoor op peil én u heeft langer plezier van uw woning. Het in goede staat houden van het voegwerk van uw woning is hier een onderdeel van. Voor het compleet vervangen van uw voegwerk of het reinigen van uw gevel kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw woning er weer jaren tegen aan kan.

Gevel reinigen of impregneren

Vanuit onze ervaring en ons vakmanschap kunnen wij veel voor u betekenen op het gebied van gevel reinigen, impregneren en het vervangen van compleet voegwerk. Op het moment dat uw gehele woning toe is aan een opknapbeurt staan wij voor u klaar. Als u uw gevel door ons laat reinigen, ziet hij er gegarandeerd weer uit als nieuw. Afhankelijk van het soort stenen en het type vervuiling kiezen wij voor één van onze reinigingsmethoden.

Om langer te genieten van een mooie en schone gevel, kiest u voor het waterafstotend maken van de muren, ook wel impregneren genoemd. Op de lange termijn bespaart u hiermee aanzienlijk kosten, doordat uw gevel beter bestand is tegen weersinvloeden en vochtschade. Uw woning ziet er als nieuw uit en blijft langer mooi.

Specialist en vakman

Al sinds 1971 mogen wij onszelf specialist en vakman noemen als het gaat om voegwerk, gevelreiniging en gevelonderhoud. Wij streven naar optimale duurzaamheid in ons werk. U krijgt daarom bij ons de levensduur en de kwaliteit die u van vakwerk gewend bent. In combinatie met onze efficiënte manier van werken met eigen materieel bent u bij ons altijd aan het goede adres.