Gevelreiniging

Van Dooren B.V. heeft ruime ervaring met het reinigen van gevels. Een gereinigde gevel heeft grote invloed op de indruk die een gebouw geeft. We reinigen elk stenen oppervlak zodat deze weer als nieuw oogt. Zo maakt u een positieve indruk met uw woning of bedrijfspand.

Iedere gevel verweert door de jaren heen, als gevolg van weersinvloeden en luchtverontreiniging. Wij kunnen alle gevelvervuiling aanpakken zonder de ondergrond te beschadigen. Na het reinigen kunnen we uw gevel ook impregneren (vochtwerend maken).

Torbo stralen

We reinigen op verschillende manieren. Afhankelijk van de steensoort en het type vervuiling vraagt elke gevel om een andere aanpak bij het reinigen. Naast gewoon hoge druk reinigen met koud of heet water, stralen we ook met de Torbo-installatie. Dat is dé manier om stofarm te stralen. Door met de Torbo-installatie te stralen wordt alle vervuiling op een effectieve, milieuvriendelijke manier verwijderd, zonder de ondergrond aan te tasten.

Vooronderzoek

Voor een goed resultaat adviseren wij u om vooraf deskundig onderzoek te laten verrichten. Het verwijderen van gevelvervuiling is namelijk een belangrijke voorwaarde om het schadeverloop te doorbreken en verantwoorde renovatie, reparatie- en beschermingsmaatregelen te kunnen nemen.

Eén ding staat vast:
als u uw pand laat reinigen bij Van Dooren B.V. ziet het er weer als nieuw uit.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.