Over Van Dooren

Van Dooren B.V. is vanaf 1971 uitgegroeid tot specialist in voegwerk en gevelrenovatie. Onze mensen zijn bedreven in hun vak en voegen graag meerwaarde toe aan uw project. Met eigen materieel en gereedschappen in huis kunnen we veel projecten zelf uitvoeren, waarmee we snel en flexibel een diverse klantengroep bedienen:

Steigermateriaal Van Dooren

Altijd één stap extra

Vooraf en tijdens de werkzaamheden brengen we altijd de werksituatie in kaart, zodat we projecten efficiënt en volledig kunnen uitvoeren. U huurt ons immers in voor vakwerk, daar willen we graag aan voldoen. Bijvoorbeeld bij weersveranderingen die van invloed zijn op voegwerk kan het belangrijk zijn om wat meer voegers in te zetten, zodat het werk voor de regenbui klaar is. Die ene stap extra, daar staan we voor.

Van Dooren B.V. is een familiebedrijf met oog voor kwaliteit en detail. We denken al ruim veertig jaar mee met onze opdrachtgevers en door een brede praktijkervaring kunnen we deskundig advies geven over verschillende soorten werkzaamheden. Wij houden niet van half werk, daarom bieden we een totaalpakket aan, waarmee we alle facetten rondom voegwerk en gevelrenovatie beslaan.

Betrouwbaar en veilig

Met 15 medewerkers in vaste dienst is Van Dooren B.V. een bloeiende, betrouwbare onderneming. We verzekeren onze opdrachtgevers ervan dat het werk veilig gebeurt met ons VCA-certificaat. Dit betekent onder meer dat we letten op de veiligheid van onze werknemers en de omgeving. Onze medewerkers worden regelmatig geschoold op het gebied van steigerbouw, EHBO en veilig werken.

We werken binnen een straal van circa 80 kilometer rondom Ederveen, waar we gevestigd zijn. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Lees meer over onze specialismen, of neem contact met ons op.