Gevel reinigen door stralen met Torbo

Om uw gevel stofarm te reinigen kunnen we deze stralen met onze Torbo-installatie. Dit verwijdert alle vervuiling effectief en milieuvriendelijk, zonder de ondergrond te beschadigen. Het weer beïnvloedt elke gevel en buitenmuur en toenemende luchtvervuiling laat ook zeker zijn sporen achter. We laten uw gevel weer volledig tot zijn recht komen door deze te stralen.

Sommige steensoorten vragen om een specifiekere aanpak en sommige vervuiling gaat niet weg door alleen te reinigen met koud of heet water. In zulke gevallen stralen we de gevel om deze te reinigen tot diep in de poriën van het steen. Voor een blijvend resultaat raden we u aan om na het reinigen de gevel ook te laten impregneren. (vochtwerend maken).

Zand en water stralen

Voor het stralen met onze Torbo-installatie mengen we water met een straalmiddel. Vaak is dat straalmiddel olivinezand, maar we stralen ook met kalk of glasparels, afhankelijk van welke ondergrond we stralen. De verhouding tussen het straalmiddel en het water stemmen we ook af op de steensoort van het pand en de hardheid van het voegwerk.

Ervaren professional

Van Dooren B.V. is ervaren in het reinigen van gevels en beschikt over eigen materieel. We hebben alles in huis waarmee we omvangrijke projecten kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om het reinigen van een monumentaal pand of om het groot onderhoud van complete clusters woningen, iedereen vindt bij ons de aandacht en de kwaliteit die wij al ruim veertig jaar hoog houden.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.