Werken bij Van Dooren

Van Dooren B.V.is vakkundig in voegwerk en gevelrenovatie. We vinden het belangrijk om ons werk zo efficiënt mogelijk te doen, maar altijd met een duurzaam resultaat. Daarbij willen we dat onze mensen hun werk met plezier doen. Veel afwisseling in de projecten draagt daaraan bij. De ene keer werken ze in een nieuwbouwwijk, de andere keer aan een kerk, we hebben zelfs een keer een gevangenis onder handen gehad.

Leerbedrijf

Van Dooren B.V. is al jaren een officieel erkend leerbedrijf. We geven jongeren graag de mogelijkheid om zich te bekwamen in voegwerk en gevelrenovatie. Alleen zo kunnen we de vakkundige kennis in leven houden, door het van generatie op generatie door te geven. Iets wat wij als familiebedrijf een belangrijk principe vinden.

Wie we zoeken

Ons bedrijf kenmerkt zich doordat we altijd die ene stap extra willen doen, we willen meerwaarde bieden aan onze klant. Dat zoeken we ook in onze medewerkers. Mensen die vriendelijk zijn en hun eigen verantwoordelijkheid kennen, mensen die betrokken zijn bij wat ze doen.

Heb je interesse in ons bedrijf?

Vul hieronder je gegevens in met daarbij je CV en een korte motivatie waarom je bij ons zou willen werken, dan nemen wij contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.