Aannemers

Als aannemer heeft u van doen met kleinere budgetten en kortere (ver)bouwtijden. Projecten efficiënt uitvoeren wordt steeds complexer. Van Dooren B.V. herkent dat, daarom zijn onze vaste mensen en materialen kostbaar voor ons. Met ruim veertig jaar vakmanschap als basis richten wij ons erop om ons werk zo efficiënt en volledig mogelijk uit te voeren, met de kwaliteit en duurzaamheid die u van vakwerk verwacht.

Aannemers

Die ene stap extra doen, daar staan we voor. Wat betekent dat in de praktijk? Vooraf beoordelen we welke behandeling de beste is. En afhankelijk van bijvoorbeeld weersomstandigheden zetten we extra mensen in om het werk af te krijgen. Verstandig plannen noemen we dat. Van begin tot eind zijn wij erop gebrand om vakwerk te leveren.

Efficiënt werken met eigen materieel

Onze efficiëntie wordt onder andere zichtbaar in het totaalpakket dat we aanbieden: voegen, gevels reinigen, renoveren en impregneren, we doen alles zelf. En met eigen materieel en gereedschappen in huis kunnen we veel projecten zonder tussenkomst van derden uitvoeren. Beide maakt ons een betrouwbare, flexibele partner voor uw project.

We hebben een brede ervaring met verschillende soorten projecten. Van kantoorgebouwen tot vrijstaande woningen, van een monument tot een gevangenis. Onze mensen verstaan hun vak en kennen elke steensoort, manier van bouwen en weersafhankelijke invloeden. Kennis die nodig is voor een goede aanpak bij het voegen, reinigen en renoveren van gevels.

Waarom kiezen
voor Van Dooren

Aannemers kiezen voor ons om de volgende redenen:

  • Specialist in de grotere opdrachten

  • Scherpe tarieven en goede kwaliteit

  • Volledig VCA gecertificeerd

  • Betrouwbare en vriendelijke partner

  • Alle kennis en materialen onder 1 dak!

VCA-certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid nemen in het werk.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze specialismen, of neem contact met ons op.

Heeft u vragen? Neem contact op