Gevel reinigen met hogedruk stoomcleaner

Met onze hogedruk stoomcleaner reinigen we uw gevel zonder gebruik te maken van chemicaliën. Niet al te hardnekkige vervuiling op de toplaag kunnen we hiermee eenvoudig en milieuvriendelijk verwijderen. Omdat reinigen met de stoomcleaner minder druk vraagt is dit de meest vriendelijke behandeling voor uw gevel.

Er zijn tal van steensoorten en verschillende methodes voor de reiniging ervan. Welke behandeling de beste is voor uw gevel hangt af van de steensoort en het type vervuiling. We adviseren u graag over de beste behandeling, zodat uw gevel deskundig gereinigd wordt.

Werkwijze stoomreinigen

We reinigen gevels met een vlakstraal die heet water op de stenen spuit. De vlakstraal is nodig om het voegwerk niet te beschadigen. Na het reinigen spoelen we de gevel na om het losgekomen vuil te verwijderen.

Met heet water kan men logischerwijs maximaal 100 graden bereiken, door de stoomcleaner te gebruiken kunnen we gevels reinigen met een hitte van maximaal 160 graden. Deze behandeling doodt bacteriën, naast dat het algen geen schijn van kans geeft.

Stoomcleanen van Gevel

Ervaren professional

Van Dooren B.V. is ervaren in het reinigen van gevels en beschikt over alle nodige materialen. We hebben alles in huis waarmee we omvangrijke projecten kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om het reinigen van een monumentaal pand of om het groot onderhoud van complete clusters woningen, iedereen vindt bij ons de aandacht en de kwaliteit die wij al ruim veertig jaar hoog houden.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.