Historie: van 1971 tot nu

Van Dooren BV, specialist in voegwerk en gevelrenovatie, heeft zijn sporen inmiddels achtergelaten. Het familiebedrijf groeide in veertig jaar tijd uit tot één van de grootsten binnen zijn vakgebied. Elke dag rijden onze medewerkers in de, voor de omgeving bekende, rode busjes, vanuit Ederveen het land in, van Amsterdam tot Zwolle tot Den Bosch. Dat is het voordeel van onze centrale ligging.

Van Dooren B.V. denkt ook aan de toekomst, we zijn al jaren een officieel erkend leerbedrijf. We geven jongeren de mogelijkheid om zich te bekwamen in voegwerk en gevelrenovatie.

Hoe het begon

Wim van Dooren richtte in 1971 het huidige Van Dooren B.V. op. Wat begon als een klein bedrijfje, groeide door de jaren heen uit tot één van de grootsten in Nederland op het gebied van voegwerk en gevelrenovatie. Zoon Peter ging bij het bedrijf werken en nam eind jaren tachtig de leiding over. Naast het meer traditionele voegwerk gingen gevelrenovaties al snel steeds meer deel uitmaken van de werkzaamheden.

Over Van Dooren

Peter van Dooren

Onze werkzaamheden bestaan inmiddels uit een totaalpakket van voegwerk en gevelrenovatie. Door de jaren heen hebben we veel materiaal en gereedschap in huis gehaald, zoals steigers en hoogwerkers, zodat we een groot scala aan projecten aankunnen. Onze voorkeur gaat uit naar grote, langdurige projecten, zoals het renoveren van een gehele woonwijk. We vinden het een uitdaging om daar iets moois van te maken.

Het echte vakwerk

Kwaliteit en duurzaamheid, daar maken wij ons hard voor. Onze voegers zijn gedreven, enthousiaste vakmensen. Vakkundig voegwerk voegt iets toe. Al is de rest nog zo goed uitgevoerd, als het voegen niet goed gebeurt, heeft dat zijn invloed op het hele gebouw. Niet voor niets wordt er tegenwoordig veel meer aandacht besteed aan vakkundig voegwerk. Als het in het begin gelijk goed gebeurt, heeft u er een tijd geen omkijken meer naar.

Betrouwbare partner

Onze ruime ervaring maakt ons een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. We werken veel voor woningbouwverenigingen en aannemers en ook particulieren schakelen ons regelmatig in. Deze diversiteit aan projecten geeft onze medewerkers een plezierige afwisseling. De ene maand werken ze in een nieuwbouwwijk, de volgende maand zijn ze bezig met appartementencomplex, een kerk, of zelfs een gevangenis.

Medewerkers van Dooren