Woningbouwverenigingen

Voor grootschalige projecten als die van een woningbouwvereniging is vertrouwen van groot belang. Dat vraagt om heldere communicatie met opdrachtgevers en bewoners. Ten slotte gaat het erom dat zij, de bewoners, uiteindelijk tevreden zijn met het werk. Klantvriendelijkheid, verstandig plannen en duidelijke afspraken, kortom: die ene stap extra, daar staan wij voor.

Woningbouwverenigingen

Woonwijk voegen en renoveren

Een woonwijk is een bijzondere werkplek. Bewoners bevinden zich in hun leefomgeving, toch is het nodig om de gevels goed te onderhouden. Dat draagt bij aan de duurzaamheid van de woningen en verbetert het gezicht van de wijk. Wij vinden het een mooie uitdaging om het voegen en renoveren van een woonwijk zo uit te voeren dat de bewoners zich comfortabel voelen bij de werkzaamheden en de woningbouwvereniging verantwoordelijkheden waarmaakt.

Eigen materieel

Met eigen materieel en vakkundige medewerkers is Van Dooren B.V. een betrouwbare, flexibele partner voor voegwerk en gevelrenovatie. Van begin tot eind verzorgen wij onze werkzaamheden met zorg en precisie. Ons werk is pas klaar als we de werkplek schoon achterlaten.

Met ons VCA-certificaat verzekeren we onze opdrachtgevers ervan dat we ons werk veilig uitvoeren. Dit betekent onder meer dat we letten op de veiligheid van onze werknemers en de werkomgeving. We zijn namelijk van mening dat goede werkomstandigheden bijdragen aan een goed resultaat.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Lees meer over onze specialismen, of neem contact met ons op.

Waarom kiezen
voor Van Dooren

Woningbouw verenigingen kiezen voor ons om de volgende redenen:

  • Specialist in de grotere opdrachten

  • Scherpe tarieven en goede kwaliteit

  • Volledig VCA gecertificeerd

  • Betrouwbare en vriendelijke partner

  • Alle kennis en materialen onder 1 dak!

Heeft u vragen? Neem contact op