Onze specialisaties

Van Dooren B.V. is ruim veertig jaar specialist in voegwerk en gevelrenovatie. Vanaf het begin staat vakmanschap bij ons al hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn gedreven in het voegen, reinigen en renoveren van gevels. Ook stofarm uithakken behoort tot onze specialiteiten.

Onze opdrachtgevers zijn ervan verzekerd dat we ons werk veilig en vakbekwaam uitvoeren. En dat niet alleen, we zetten ook graag die ene stap extra, als we vooraf de beste behandeling bepalen, of achteraf de werkplek schoon achterlaten.

Voegwerk

Voegwerk voegt iets toe

Voegen vraagt vakmanschap. Tegenwoordig wordt er steeds meer op gelet dat het voegwerk goed wordt uitgevoerd. Op de lange termijn voorkomt vakkundig voegwerk veel problemen, het beschermt bijvoorbeeld het onderliggende metselwerk. Daarbij is voegwerk ook bepalend voor het uiterlijk van uw gevel.

Onze voegers verstaan hun vak. Ze kennen de invloed van weersomstandigheden op voegwerk. Ze weten welke voeg bij welke soort steen past, hoe ze een voeg moeten verdichten en goed moeten laten uitharden. Vakkundig voegwerk voegt iets toe.

Gevelonderhoud

Gevels reinigen en renoveren

We reinigen en renoveren gevels in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een hele woonwijk, of zakelijk onroerend goed, iedereen vindt bij ons de aandacht en kwaliteit die wij al ruim veertig jaar hoog houden.

Uit ervaring weten we hoe we verschillende steensoorten en voegwerken moeten behandelen, we kunnen nagenoeg elke gevel repareren. Onze vakkundige medewerkers zoeken altijd naar de beste oplossing, die kostenefficiënt is én een duurzaam resultaat oplevert.

Goede werkomstandigheden

Veiligheid vinden wij vanzelfsprekend, want goede werkomstandigheden zorgen nu eenmaal voor goed werk. Met ons VCA-certificaat verzekeren we onze opdrachtgevers ervan dat we veilig werken, dat we letten op de gezondheid van onze medewerkers (en omstanders), en dat we werken met milieuvriendelijke materialen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.