DryFix renovatie ankers

DryFix ankers zijn wokkelvormige roestvaststalen staven die we plaatsen voor het vastzetten van gescheurd, loslatend en bros metselwerk. Deze zelftappende, veilige en spanningsvrije manier om stenen of gevels aan elkaar vast te maken is snel en eenvoudig aan te brengen, zonder dat we daarvoor hars, lijm of cement nodig hebben.

Wokkelvormige ankers

DryFix ankers zijn gemaakt van roestvast staal waardoor ze een lange levensduur hebben. Door de wokkelvorm en het materiaal geeft het anker geen water of kou door van de buitenmuur naar de binnenmuur.

Het plaatsen van deze ankers gaat snel en is kostenbesparend. In de buiten- en binnenmuur boren we een gat dat iets kleiner is dan de dikte van het anker. Dan zetten we het DryFix anker in een daarvoor bestemde houder vast. Daarmee brengen we het anker iets verdiept aan in de binnen- en buitenmuur. De opening werken we weg met speciale mortel in de kleur van de steen.

Renovatie spouwmuurankers

Van Dooren B.V. heeft ruime ervaring met gevelwerk, waaronder het renoveren van gevels met spouwmuurankers. Uit ervaring weten we hoe we verschillende steensoorten en voegwerken moeten behandelen, we kunnen nagenoeg elke gevel repareren. Onze vakkundige medewerkers zoeken altijd naar de beste oplossing, die kostenefficiënt is én een duurzaam resultaat oplevert.

Aanbrengen van Dryfix ankers

Dryfix ankers aanbrengen - Stap 1
In de buiten- en binnenmuur wordt een gat iets kleiner als de dikte van het anker voorgeboord.

Dryfix ankers aanbrengen - Stap 2
DryFix anker wordt in een de daarvoor bestemde houder gezet.

Dryfix ankers  aanbrengen Stap 3
Het anker wordt in de binnen- en buitenmuur iets verdiept aangebracht..

Dryfix ankers aanbrengen -  Stap 4
De opening wordt weggewerkt met speciale mortel in de kleur van de steen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.