Vastgoedbeheerders

Behoud de waarde van uw vastgoed door de gevel goed te onderhouden. Van Dooren B.V. mag zich met ruim veertig jaar specialist noemen in het voegen, reinigen en renoveren van gevels. We zorgen ervoor dat uw gevel er niet alleen voor het oog weer goed uitziet, maar dat deze ook weer lange tijd bestand is tegen weer en wind. Bij ons vindt u de kwaliteit en duurzaamheid die u van vakwerk gewend bent.

Vastgoedbeheerders

Onze ervaring is breed door diverse projecten. Van complete woonwijken tot kantoorgebouwen, van een monument tot een gevangenis. Onze mensen verstaan hun vak en kennen elke steensoort, manier van bouwen en weersafhankelijke invloeden. Kennis die nodig is voor een goede behandeling van de gevel van uw vastgoed.

Vastgoed reinigen of renoveren

Uiteraard houden wij er rekening mee dat onze werkplek de leefomgeving van anderen is als het om vastgoed gaat. Wij vinden het een mooie uitdaging om het reinigen en renoveren van vastgoed zo uit te voeren dat de bewoners en omwonenden zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Dat vraagt om heldere communicatie en duidelijke afspraken, kortom, een klantvriendelijke houding. Dat is waarvoor wij staan: die ene stap extra doen.

Met eigen materieel en vakkundige medewerkers is Van Dooren B.V. een betrouwbare, flexibele partner voor voegwerk en gevelrenovatie. Van begin tot eind verzorgen wij onze werkzaamheden met zorg en precisie. Ons werk is pas klaar als we de werkplek schoon achterlaten.

Waarom kiezen
voor Van Dooren

Vastgoedbeheerders kiezen voor ons om de volgende redenen

  • Specialist in de grotere opdrachten

  • Scherpe tarieven en goede kwaliteit

  • Volledig VCA gecertificeerd

  • Betrouwbare en vriendelijke partner

  • Alle kennis en materialen onder 1 dak!

VCA-certificaat

Uiteraard letten we op de veiligheid van onze medewerkers en werkomgeving, dat kunnen we aantonen met ons VCA-certificaat. We garanderen onze opdrachtgevers daarmee dat we het belangrijk vinden om onze verantwoordelijkheid nemen in het werk.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze specialismen, of neem contact met ons op.

Heeft u vragen? Neem contact op