Steigerwerk en hoogwerkers

Van Dooren B.V. heeft eigen steigerwerk en hoogwerkers in huis. Systeemsteigers voor grote klussen, rolsteigers voor flexibele inzet, daksteigers voor schoorsteenrenovatie en twee hoogwerkers (van 12m en 18m hoog). Doordat we eigen materieel in huis hebben zijn we breed en volledig inzetbaar voor het voegen en onderhouden van gevels.

Rolsteigers zijn klantvriendelijk

Onze rolsteigers, van het merk Skyworks, zijn makkelijk mobiel inzetbaar. We gebruiken ze vaak voor opdrachten van woningbouwverenigingen, als we veel particuliere woningen onder handen nemen. Het voordeel van deze rolsteigers is dan dat ze alleen bij de woning staan waar we aan het werk zijn. Aan het einde van de dag nemen we de steiger weer mee, zo heeft de bewoner zo min mogelijk overlast van een steiger die langdurig in de weg staat.

Systeemsteigers en daksteigers

Onze Layher Blitz systeemsteigers zijn eenvoudig en snel te monteren. Zeer geschikte steigers voor gevelonderhoud. We gebruiken dit systeem ook voor het bouwen van daksteigers om schoorstenen te onderhouden. De steiger kan afgestemd worden op iedere situatie. Verschillende vloeren en accessoires maken een flexibele inzet mogelijk. Met 0.73m heeft de steiger een ideale breedte voor werk in de binnenstad. Voor de opbouw is geen speciaal gereedschap vereist, wat kostbare tijd oplevert. Voor de veiligheid kunnen we de steigers ook afschermen met netten.

Steigerwerk voor Gevel renoveren
Steigerwerk bij nieuw voegwerk

Steigers voor voegwerk en gevelonderhoud

Van Dooren B.V. heeft ruime ervaring met voegwerk en gevelonderhoud. Om ons werk zo optimaal mogelijk uit te voeren beschikken we ook over steigerwerk en hoogwerkers. Uiteraard voldoen deze aan alle Europese normen voor veiligheid.

Steigerwerk en hoogwerkers

Heeft u vragen over steigerwerk?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.