VVE beheerders

We ondersteunen VVE-beheerders graag bij het onderhoud van hun gebouw, zodat ze er zeker van zijn dat alles goed en volledig gebeurt. Of het nu gaat om het voegen, reinigen, impregneren of renoveren van uw gevel, we doen het allemaal zelf. We bieden een totaalpakket aan voor het onderhouden van gevels waarbij we altijd klaarstaan om u te adviseren.

VvE beheerders

Onze mensen zijn bedreven in hun vak en voegen graag meerwaarde toe aan uw project. Ze worden jaarlijks bijgeschoold in veilig werken, als onderdeel van ons vca-certificaat.

Daarmee kunnen we u ervan verzekeren dat het werk veilig en volgens de richtlijnen uitgevoerd wordt. We zijn namelijk van mening dat goede werkomstandigheden bijdragen aan een goed resultaat.

Eigen materieel

Met eigen materieel en gereedschappen in huis kunnen we veel projecten zelf uitvoeren, dat maakt ons een betrouwbare, flexibele partner voor uw project. We kunnen verschillende projecten snel en volledig uitvoeren, zonder tussenkomst van derden. Zo hebben we twee hoogwerkers (van 12m en 18m hoog), 2000m steigerwerk, aggregaten, compressoren en een straalkar in huis.

Waarom kiezen
voor Van Dooren

VvE beheerders kiezen voor ons om de volgende redenen:

  • Specialist in de grotere opdrachten

  • Scherpe tarieven en goede kwaliteit

  • Volledig VCA gecertificeerd

  • Betrouwbare en vriendelijke partner

  • Alle kennis en materialen onder 1 dak!

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vanaf het begin, sinds 1971, richten wij ons erop om vakwerk te leveren. U huurt ons immers in vanwege ons specialisme, we willen er dan ook alles aan doen om die verwachting waar te maken. Zo weten we hoe verschillende steensoorten reageren op weersomstandigheden, hoe we het voegwerk het beste kunnen toepassen en hoe we een gevel het beste reinigen.

Totaalpakket

Wat ons uniek maakt is het totaalpakket dat we aanbieden. Voegen, gevels reinigen, renoveren en impregneren, we doen alles zelf. Onze vakkundige medewerkers voeren elk project van begin tot eind uit, met zorg en precisie. Ons devies: korte lijnen zorgen voor een hechte samenwerking.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze specialismen, of neem contact met ons op.

Heeft uw vragen? Neem contact op