Fischer mechanische ankers VBS – M

Het Fischer VBS-M renovatie spouwanker is dé oplossing voor het opnieuw vastzetten van buitenspouwbladen. En dat in zowel geperforeerde, holle en massieve bouwmaterialen, als in lintvoegen. Met een simpele boor- en accuschroefmachine kunt u deze klus al klaren. Veilig én snel!

Montagezekerheid én montagesnelheid

De VBS – M spouwanker blinkt uit in zowel de montagezekerheid als de montagesnelheid. En dat is een combinatie die uniek is! Alles wat u nodig heeft, is een standaard boor- en accuschroefmachine. De VBS-M doet de rest. Door de slanke schroefkop en de kleine kraag, kan het anker eenvoudig in de voeg geplaatst worden.

Wanneer u het anker in de muur boort, herkent de schroef zelf of u het anker diep genoeg in het binnenblad of bijvoorbeeld in een slecht gevulde stootvoeg steekt. Als dit niet het geval is, wordt de schroef niet gemonteerd. Zo heeft u de zekerheid die u wenst, zonder tijd te verliezen.

Hoogwaardige kwaliteit

De kwaliteit van het VBS-M is zeer hoogwaardig. Zo is dit product door het Dibt voorzien van een kwaliteitsverklaring. Het Dibt verklaart hiermee dat het VBS-M geschikt is voor het opnieuw vastzetten van buitenspouwbladen. Uiteraard is het wel belangrijk om goede boren en bitsen te gebruiken. Deze levert Fischer standaard met de VBS-M mee.

De productie wordt voortdurend bewaakt door een interne en externe controle, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Een hele geruststelling als het om het voorkomen van schade aan uw gevel gaat!

Vakkundig in gevelrenovatie

Van Dooren B.V. is uw gevelspecialist. Wij zijn een flexibele partner met jarenlange kennis en eigen materieel. Wij weten als geen ander wat uw steensoort of voegwerk nodig heeft en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw gevelrenovatie. Kostenefficiency en een duurzaam resultaat staan hierbij voorop.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.